Koning Albertstraat 19, 2547 Lint  03 288 42 02

Menukaart

Onze menukaart

U kan onze menu- & wijnkaart online bekijken.

Suggesties van de chef

WILD

Voorgerechten

Romig boschampignonsoepje (8,00 euro)

tapa’s wild: gerookte ham, wildpaté en everzwijndroogworst (14,00 euro)

Hazenpaté met uienconfituur (14,00 euro)

Hoofdgerechten

Wildlasagne (18,50 euro)

Stoverij van everzwijn met champignons, groenten, spek en witlofsla (24,00 euro)

Gebakken fazantenborst, gestoofd witlof en wortelpuree (27,00 euro)

Dessert

Moeulleux au chocolat/framboos (8,70 euro)

 

Dranksuggesties

Gouden Carolus trippel van ‘ vat 25 cl (3,20 euro) / 33cl (3,60 euro)

Gouden Carolus Wisky infused (4,90 euro)

Gordon Scotch (3,60 euro)

Jupiler NA -0% 25cl (2,20 euro)

Strongbow appelcider 4,5%: Red Berries – Elderflower – Gold Appel (3,90 euro)

Allergieën of intoleranties ? Laat het ons weten en we passen uw gerecht aan.

Betaalmogelijkheden; cash, bankapp, payconic of overschrijving.